Op zoek naar leuke gezinsfoto’s? Een fotoshoot samen met je partner? Een zakelijke fotoserie of foto’s voor social media? Het vastleggen van herinneringen voor nu en voor later? Dan zit je hier goed! BTF-Fotografie maakt van iedere fotosessie een mooie belevenis. Jouw foto’s zullen een unieke herinnering zijn voor nu en voor later. De foto’s worden gemaakt op een locatie naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

De fotosessie wordt gehouden op een locatie naar keuze. Dit kan buiten in de natuur zijn, maar ook bijvoorbeeld in een dorp of stad. Gedurende 1 a 1,5 uur worden er verschillende foto’s gemaakt op de locatie. Hierbij geldt vooral ook het motto; ga gewoon je gang. De foto’s zullen afgestemd worden op de wensen en de locatie.

Wat krijg je?
  • Een fotosessie in een ongedwongen sfeer op de een door jou gekozen locatie.
  • Altijd minimaal 10 foto’s als digitaal bestand in hoge resolutie.
  • Je eigen online pagina waar de foto’s te downloaden zijn, na te bestellen en verschillende fotoproducten te bestellen zijn.
Wat zijn de kosten?
  • De kosten bedragen 100 euro voor het eerste uur plus 50 euro voor ieder volgend uur of een deel daar van. Een fotosessie duurt, afhankelijk van de wensen, doorgaans één uur tot anderhalf uur.
  • Dit is inclusief reiskosten tot 20 kilometer vanaf postcode 6411.
  • Vanaf 20 kilometer gerekend van postcode 6411 geldt een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer.

In de prijs is inbegrepen de tijd van het fotograferen, de reiskosten tot 20 kilometer, de nabewerking en selectie van de foto’s en minimaal 10 digitale bestanden. Afdrukken en fotoproducten zijn niet inbegrepen. BTF-Fotografie zal voorafgaand aan de fotosessie toestemming vragen voor het gebruik van de foto’s voor o.a. promotiedoeleinden op bijvoorbeeld de eigen website van BTF-Fotografie en eigen Social Media.

Interesse, meer vragen? Neem contact met mij op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenste locatie

Hoe heb je BTF-Fotografie gevonden?

Uw bericht