» » » Prijswinnaars

Prijswinnaars

Prijswinnenden foto’s van BTF-Fotografie

prijswinnende foto's van BTF-FotografieIn het voorjaar van 2010 ben ik benaderd door Lucas. Hij had meegedaan met de toertocht Klimmen-Banneux-Klimmen van WTC-Klimmen, maar stond helaas niet op een van de foto’s. Hij vroeg mij of ik van hem een aantal fietsfoto’s van hem wilde maken. Op een zonnige dag hadden we afgesproken bovenaan de Eyserbosweg in Zuid-Limburg. Hier heb ik een aantal foto’s van Lucas gemaakt. We waren allebei tevreden over het resultaat. De reactie van Lucas: “Via zijn fotowerk voor Klimmen-Banneux-Klimmen 2010 kwam ik met Bas in contact. Ik wilde graag een fotosessie in dezelfde opzet met een aantal precieze opdrachten. Bas stond open voor mijn ideeën en schroomde niet daarnaast zijn eigen creativiteit te gebruiken. Het resultaat is meer dan geslaagd!”

In juni 2012 was deze foto een van de drie prijswinnende foto’s in de fotowedstrijd tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) van de gemeente Heerlen.

 

 

Prijswinnende foto's van BTF-Fotografie

Deze foto van de Amstel Gold Race 2009 won in de fotowedstrijd van de Universiteit Maastricht Sportafdeling. Sinds februari 2010 is deze foto te zien in het Sportcentrum Randwyck te Maastricht.

Geef een reactie